Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Cesto:
4 vajíčka
4 lyžice práškového cukru
4 lyžice polohrubej muky
1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva
1 malinový lekvár
180 g detských piškót
tuzemák na piškóty
Postup:
Celé vajcia vyšľaháme so 4 lyžicami práškového cukru do bielej peny, primiešame múku s práškom do pečiva a upečieme, korpus. Korpus potrieme lekvárom a naukladáme detské okrúhle piškóty. Tie pokropíme rumom.
Malinový krém:
500 g mrazených malín
5 lyžíc trstinového cukru
700 ml vody s malinovým sirupom
2 vanilkové pudingy
Maliny rozmrazíme spolu s cukrom, keď sú už rozmrazené, tak ich prepasírujeme cez sitko. Doplníme vodu do 700 ml a primiešame vanilkový puding a uvaríme krém. Nalejeme na korpus a necháme stuhnúť.
Smotanový krém:
250 ml smotany na šľahanie
500 g mascarpone
40 g vanilínového cukru
Na ozdobenie
čokoláda na varenie
čerstvé maliny
čerstvá mäta
Postup:
Vyšľaháme krém zo smotany a mascarpone s vanilkovým cukrom. Natrieme na koláč. Na ozdobu čokoláda a čerstvé maliny.