Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
1 ks cibuľa 500 g
kyslá kapusta
100 g údené rebrá
Koža zo slaniny
250 g bravčové karé
Lyžička paradajkového pretlaku
1 nožička klobásy
Hrsť sušených hríbov
Soľ, korenie, mletá sladká paprika, rasca, sušený cesnak podľa potreby
Múka na zahustenie
Maslo na zjemnenie
Postup:
Cibuľu nadrobno pokrájame a opražíme do zlatista, pridáme lyžičku pretlaku, bravčové kare opražíme, pridame kozu zo slaniny, rebrá a zalejeme vodou. Pridáme kyslú kapustu, šťavu z kapusty si odložíme na dochutíme. Varíme do polomäkka. Keď je kapusta mäkká pridáme nakrájanú klobásu, hríby namočené vo vode a varíme. Dochutíme, keď je všetko uvarené zahustíme múkou a na koniec pridáme malú kocku masla na zjemnenie.