Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
bageta, ricotta, cherry paradajky, cesnak, olivový olej
pesto:
3 šálky bazalkových listov, ½ šálky vlašských orechov, ½ šálky nastrúhaného parmezánu, ½ šálky olivového oleja, citrónová šťava, mleté čierne korenie, soľ
Postup:
Nakrájame cherry paradajky na polovicu a premiešajte ich s olivovým olejom, soľou a korením podľa chuti vo veľkej mise. Paradajky opečieme. Bagetku dáme zapiecť a potrieme ju olivovým olejom. Keď sú bagety chrumkavé, tak ich potrieme cesnakom. Potom ich natrieme ricottou, dáme na vrch opečené paradajky a na vrch dáme pesto.
Pesto:
bazalku rizmixujeme s orechmi, pridáme parmezán a postupne dolievame olivový olej na dosiahnutie želanej konzistencie. Dochutíme citrónovou šťavou, soľou a korením.