Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny: 200 g maslové keksíky, 100 g masla, škorica, 250 g mascarpone, 150g tvaroh jemný, 250 ml šľahačková smotana, marakujový džem, ovocie na ozdobu
Postup:
Rozmixované keksíky zmiešame s roztopeným maslom, pridáme trošku škorice a ručne natlačíme na papierom vystlaný plech. Vyšľaháme šľahačku do tuha a jemne primiešavame po kúskoch mascarpone a potom tvaroh. Krém si rozdelíme na 2 časti. Prvú časť vylejeme na korpus. Potom pridáme marakujový džem podľa chuti a následne druhú časť krému. Dáme chladiť do chladničky. Servírujeme s nakrájaným ovocím napr. jahody, ríbezle a figa.