Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
350 g keksíkov
120 g masla
500 g mascarpone
250 g smotanovej nátierky
150 g kryštálového cukru
3 vajíčka
1 lyžička vanilkovej pasty
pyré
250 g mrazených malín
100 g kryštálového cukru
2 plátky želatínu
Postup:
Keksíky popučíme a zmiešame s masielkom a vystelieme do formy. Dáme piecť na 10 minút. Mascarpone pomaly vymiešame so smotanovou nátierkou a cukrom a potom pridáme vanilkovú pastu a vajíčka. Krém natrieme na keksíky a dáme piecť na cca hodinku. Maliny rozmrazíme na panvici s cukrom, rozrobíme si želatínu a zmiešame a dáme do chladničky. Potom to natrieme na vychladnutý koláč.