Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
500 g bravčová panenka
200 g tarhoňa
50 g masla
250 ml smotana
1 ks stredná cibuľka
1 ks červená paprika
3 PL hľuzovka - majonéza
Soľ/korenie podľa chuti
Postup:
Očistíme panenku, orestujeme na panvici, dáme do rúry na 8min. Vyberieme, zabalíme do alobalu. Pred servírovaním obalíme v sezamovej kruste. Tarhoňu orestujeme do zlatista, zalejeme vodou, ochutíme a povaríme cca 10min a necháme ešte 5min potom dôjsť. Pripravíme si cibuľku, papriku - nadrobno nasekať - orestujeme, podusíme, podlejeme smotanou, vychutíme. Pridáme maslo a necháme zredukovať. Potom pridáme tarhoňu. Naservírujeme a dozdobíme hľuzovkovou majonézou a bylinkami.