Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Postup:
Rebierka deň vopred namarinovane hodím rovno do rúry, na začiatku prípravy tohto chodu, keďže sa pečú 2 hodiny. Zemiaky dám variť, zatiaľ idem pripravovať kapustu, cibuľu nakrájam, orestujem na oleji, následne skaramelizujem, následne nakrájam kapustu, pridám k cibuli a restujem, pridám rascu, bobkový list, soľ a dusím, občas miešam. Zemiaky budú uvarené, za tú dobu, tak ich ošúpem, rozštuchám, pridám vajce, múku, troška masla - roztopeného, majoránka, čierne korenie, strúčik cesnaku, mlieko cele zamiešam do cesta, dám variť vodu, do ktorej pridám troška oleja a soli, ak bude voda zovretá, začnem formovať cesto do malých knedličkou a pridávam do vriacej vody, keď ich vyberiem, uvarené natriem ich roztopeným maslom.