Dezert: Port de Bras

Dezert: Port de Bras

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Potrebujeme:

6 bielkov

Cukor práškový

1 PL octu

Zlatý klas

Mascarpone

Žĺtok

Šľahačka

Cukor

Zdroj: TV JOJ

Postup:

Vajíčka si oddelím a bielka nechám šľahať asi 15 minút. Pridám cukor a šľaháme ďalej. Na záver prisypeme do cesta zlatý klas a ocot. Na plech nanesieme bielkový sneh, urobíme si niekoľko minitortičiek, na každej urobíme malú priehlbinku, aby sa lepšie nanášal krém. Sušíme v rúre asi hodinu na 100 stupňov. Na usušené minipavlovky nanesieme krém, ktorý si spravíme zmiešaním mascarpone, šľahačky, cukru a žĺtka. Dozdobíme ovocím.

Tagy: Dezert