Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
6 bielkov
Cukor práškový
1 PL octu
Zlatý klas
Mascarpone
Žĺtok
Šľahačka
Cukor
Postup:
Vajíčka si oddelím a bielka nechám šľahať asi 15 minút. Pridám cukor a šľaháme ďalej. Na záver prisypeme do cesta zlatý klas a ocot. Na plech nanesieme bielkový sneh, urobíme si niekoľko minitortičiek, na každej urobíme malú priehlbinku, aby sa lepšie nanášal krém. Sušíme v rúre asi hodinu na 100 stupňov. Na usušené minipavlovky nanesieme krém, ktorý si spravíme zmiešaním mascarpone, šľahačky, cukru a žĺtka. Dozdobíme ovocím.