Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
rybie skelety, cibuľa, žltá paprika, mletá červená paprika, múka, vajcia, paradajky, sumec a ďalšie ryby - už vykostené, mikrobylinky
Postup:
Varíme vonku v kotlíku. Vyvaríme vo vode cibuľu, zelenú papriku a skelety z rýb Jemne dosolíme a spravíme vývar. Pridáme červenú mletú papriku a varíme 20 minút a prepasírujeme. Podávame s cestovinou a rybacou guľkou.
Vlastná cestovina:
Vypracujeme si cesto z vajíčka, múky a soli. Cesto vyvaľkáme a narežeme na rezance, ktoré dáme variť
Rybacia guľka:
Surová rybu vymixujeme, pridáme soľ, korenie, červenú papriku, vajíčko a vymixujeme. Guľku potom vyvaríme vo vývare z rýb.