Polievka: Vďačný po maďarsky

Polievka: Vďačný po maďarsky

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Suroviny:

rybie skelety, cibuľa, žltá paprika, mletá červená paprika, múka, vajcia, paradajky, sumec a ďalšie ryby - už vykostené, mikrobylinky

Zdroj: TV JOJ

Postup:

Varíme vonku v kotlíku. Vyvaríme vo vode cibuľu, zelenú papriku a skelety z rýb Jemne dosolíme a spravíme vývar. Pridáme červenú mletú papriku a varíme 20 minút a prepasírujeme. Podávame s cestovinou a rybacou guľkou.

Vlastná cestovina:

Vypracujeme si cesto z vajíčka, múky a soli. Cesto vyvaľkáme a narežeme na rezance, ktoré dáme variť

Rybacia guľka:

Surová rybu vymixujeme, pridáme soľ, korenie, červenú papriku, vajíčko a vymixujeme. Guľku potom vyvaríme vo vývare z rýb.

Tagy: Polievka