Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
kuracie stehná, prsia, pečienky, žltá paprika, cibuľa, soľ, korenie, cesnak, smotana na varenie, strúhanka, vajíčko, kôpor, kyslá smotana, tvaroh jemný, múka, šalotka, cipollini, slanina, maslo, kyslá uhorka
Postup:
Orestujeme cibuľu, červenú papriku a pridáme stehná z kuraťa a vyvaríme do zmäknutia. Stehná vyberieme a oberieme.
Kuracie krokety:
Iba z obratého mäsa vytvoríme hmotu a krokety - opražíme. Do zbytku pridáme smotanu a dochutíme.
Halušky:
Cesto si vyrobíme z múky, vajíčka a soli. Uvaríme halušky. Tie potom premiešame s údeným tvarohom a nasekaným kôprom.
Plnka:
Do mixéra vložíme surové kuracie stehno, pečienky, vajíčko, soľ, korenie a cibuľu. Všetko rozmixujeme. Túto zmes natrieme na vyklepané kuracie prsia, spravíme rolku a dáme suvidovať.
Dekor:
šalotka, cipoliny, uhorka, reďkovka. Kože z kuraťa pečieme na papieri na pečenie.