Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Polievka:
olej, slanina, cibuľa, zemiaky, bryndza, smotana na šľahanie, soľ, korenie,
Donut:
hladká múka, vajce, olej, soľ, bryndza, šalotka
Postup:
Polievka:
Na oleji osmažíme slaninu a cibuľu. Pridáme zemiaky, prilejeme vodu a privedieme do varu. Pridávame bryndzu, ktorá sa v polievke rozvarí. Potom mixujeme polievku. Dochutíme korením.
Bryndzová pena:
Zmiešame bryndzu, červenú papriku a cibuľku, následne zmes rozmixujem.
Konfitovaný zemiak:
Plátky surového zemiaku narežeme na mriežky, potom ich konfitujeme v oleji s cesnakom a bylinkami.
Donut - kysnuté cesto:
Vypracujeme si cesto z hladkej múky, vajíčka a oleja. Pridáme soľ, bryndzu, slaninku a šalotku.