Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
čerstvé hlivy ustricové, nakladané kuriatka, maslo, panko strúhanka, fermentovaný fenikel, smotana, hľuzovka, tvrdý syr, víno
Postup:
Hríby opražíme na masle. Na ďalšej panvici opražíme panko strúhanku a pridáme ju k hríbom a redukujeme. Pridáme fermentovaný fenikel.
Espuma:
Nad parou miešame žĺtka, pridávame víno, nastrúhaný tvrdý syr. Prilejeme smotanu a keď zmes vychladne vlejeme ju do šľahačkovej fľaše.
Plating:
Tepelne upravené hríby dáme na tanier, zamiešam k nim nakladané kuriatka, pridám espumu, hľuzovku nastrúham tesne pred podávaním.