Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
prepelica, tuk z mangalice, soľ, korenie, múka, olej, cvikla, demiglace, červené víno, černice
Postup:
Naporcujeme prepelicu. Prsia dáme suvidovať s maslom na 25 minút. Stehná sa dáme konfitovať do bravčovej masti. Potom mäso natrháme.
mäsové krokety:
Natrhané mäso následne zmiešame s tukom z mangalice. Z toho vytvarujem guličky - obalíme v trojobale a smažíme.
Ccvikla v kruste:
Mix múky, popol z ohňa, voda a olej - v tomto ceste obalíme cviklu a pečieme ju v rúre.
Omáčka:
Demiglace varíme s vínom a černicami.
Pyré:
Slivky pomixujeme s maslom a cukrom a urobím z toho pyré.
Prsia:
Po suvidovaní ich orestujeme na masle a hotovo