Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
múka, mascarpone, olej, cukor, voda, drožde, vajíčka, smotana na šľahanie, orechy, soľ
Postup:
Cesto:
Zmiešame múku, mascarpone, olej, cukor, med, vodu a droždie. Vymiešame cesto, to následne kysne 2 hodiny. Z cesta vyrobíme guľky, potrieme ich sirupom a žĺtkom. Briošky pečieme 25 minút.
Krém:
Miešame žĺtka na vodnej pare, postupne pridávame sirup, smotanu na šľahanie. Keď krém zhustne, dáme ho vychladiť. Potom môžeme zamiešať smotanu. Krém podávame zo šľahačkovej fľaše.
Oriešky s karamelom:
Z cukru si vyrobíme karamel, pridáme doň orechy a osolíme. Celú zmes vysypeme na pekáč a do mrazáku. Keď zmes vychladne tak ju rozdrvíme na kramble.