Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
kataifi , maslo, pistáciový krém, sezamový krém, cukrový sirup, čokoláda, vajíčka, kryštálový cukor, vanilkový cukor, olej, hladká múka, prášok do pečiva, chrenový odvar
Postup:
Štyri žĺtka vymiešame s kryštálovým a vanilkovým cukrom na penisto. Pridáme vodu a olej a dobre premiešame. Prisypeme preosiatu múku, do ktorej sme pridali prášok do pečiva. Nakoniec zľahka vmiešame sneh zo štyroch bielkov. Dáme piecť. Piškótové cesto sa navlhčím s chrenovým odvarom. Kupované Kataifi si opražím na masle. Zmiešam ho potom s pistáciovým a sezamovými krémom. Dám zamraziť. Zmes neskôr obaľujem v bielom cukrovom sirupe poprašujem jedlým zlatom. Vo vajíčkovej forme si vytvorím čokoládu s jedlým zlatom, ktoré dám na vrch.