Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
kačacie stehná, červená kapusta hlávková, pomaranče soľ, rožky, vajíčka, petržlenovou vňať, mlieko, rasca
Postup:
Nasolené kačacie stehná podliate vodou na pekáči, pridáme pomaranče a pečieme na 190 st. približne hodinku aj pol,potom odokryjeme a pečieme na 250 ďalšiu pol hodinku.
Kapusta:
Nakrájame cibuľu na, malom ohni pridávame cukor a spravíme karamel, už kde je hotový, pridáme nakrájanú kapustu a dusíme pokiaľ nebude mäkká, pridáme rascu a dochutíme soľou.
Knedľa:
Nakrájané rožky, na jedno dáme do väčšej mysy, pridáme dve žĺtka, petržlenovú vňať, soľ a 4 vyšľahané bielka, trošičku mlieka, všetko spolu zapracujeme a robíme knedličky, ktoré opatrne balíme, potom ich vhadzujeme do vriacej vody varíme 20 až 25 min.