Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
zhruba 2 kg hovädzej roštenky
zhruba 1,5 kg zemiakov (grenaile)
korenie, soľ
opäť niečo zelené na šalátik (podľa dostupnosti a chuti)
na dresing potrebujeme
med
dijonská horčica
citrón
olej
Postup:
Mäso naložíme do soli a korenia (necháme cez noc odležať), potom sprudka opražíme na panvici z každej strany 10 - 12 min. (z každej strany) a dáme piecť na 170 st. na 45 min., následne necháme bokom do úplného vychladnutia a narežeme na tenké plátky, grenaile predvaríme vcelku a dáme dopiecť do trúby dozlata, na dresing zmiešame med, olej, horčicu (dochutíme podľa potreby citrónom), podávame na tanieri ozdobeným šalátikom.