Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
kuracie prsia, čedar, zemiaky, slanina, cesnak, lahôdková cibuľka, kyslá smotana, brokolica, petržlenová vňať
Postup:
Zemiaky umyjeme, osušíme a dáme piecť do vyhriatej rúry. Kým vychladnú, orestujeme slaninu, cesnak a časť lahôdkovej cibuľky na oleji. Vychladnuté zemiaky rozkrojíme a lyžicou vydlabeme vnútro. Vydlabanú časť zemiakov zmiešame v miske s orestovanou zmesou. Pridáme lahôdkovú cibuľku, petržlenovú vňať, kyslú smotanu a polovicu nastrúhaného syra čedar. Osolíme, okoreníme a všetko dôkladne premiešame. Zemiaky naplníme pripravenou zmesou, posypeme druhou polovicou nastrúhaného syra a poukladáme na plech, ktorý dáme do rúry. Necháme zapiecť. Kuracie mäso osolíme, okoreníme a pokvapkáme olivovým olejom. Opečieme na panvici z obidvoch strán. Brokolicu umyjeme a varíme v osolenej vode. Potom scedíme cez sitko. Ešte za tepla pokvapkáme olivovým olejom.