Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
bravčové líčka, mrkva, petržlen, zeler, cibuľa, červené víno, bravčová masť, soľ, korenie, vývar, zemiaky, maslo, petržlenová vňatka
na ozdobenie - mikro bylinky a rukola
Postup:
Koreňovú zeleninu si očistíme aj cibuľu, bravčové líčka si osolíme a okoreníme, líčka si ošmahneme, najprv na panvici a zatiaľ si dáme bravčovu masť do hrnca, speníme cibuľu, pridáme koreňovú zeleninu, pomiešame, pridáme bravčové líčka, červené víno, necháme zredukovať a potom pridáme vývar a podlejeme vodou, poprípade ešte dosolíme a necháme dusiť kým nie je mäso hotové, keď je mäsko hotové, vyberieme ho a koreňovú zeleninu rozmixujeme na omáčku. Zatiaľ si dáme variť zemiaky so soľou, keď budú hotové, pridáme ešte soľ, maslo a petržlenovú vňať a poštucháme. Jedlo na koniec ozdobíme bylinkami.