Hlavné jedlo:  Krvinkový výtlak

Hlavné jedlo: Krvinkový výtlak

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Potrebujeme:

stehno z mladého diviaka, cibuľa, koreňová zelenina, korenie, soľ, víno

Zdroj: TV JOJ

Postup:

Divina sa varí v tlakovom hrnci, robené ako perkelt s koreňovou zeleninou zo záhrady. K divine podávame domáce zavárané uhorky, džem. K večeri párujeme aj vína. Stehno z mladého diviaka zapustíme na cibuľke, pridáme koreňovú zeleninu, koreniny a zalejeme vínom. Dáme variť do kuchty na 35 min. Otvoríme, mäsko dáme do alobalu. Zeleninu prepasírujeme do vývaru z mäsa. Začneme variť, pridáme šípkový lekvár, soľ a zahustíme, ak bude treba.

Tagy: Jedlo