Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
jablká, vanilkový cukor, prášok do pečiva, vajíčka, čokoládu na varenie, šľahačku na varenie, škoricu (tá byť však nemusí)
Postup:
Jabĺčka olúpeme, nastrúhame, vyšťavíme z vody a položíme na papier na pečenie. Potom si urobíme korpus zo 4 vajec, polohrubej múky a cukru, zalejeme na jabĺčka, necháme piecť zhruba 45 minút. Následne stiahneme dole papier a natrieme to s čokoládou, ktorú sme si roztopili v smotane na varenie a na pare- vodná lázeň. Necháme vychladnúť, vyšľaháme si pravú domácu šľahačku a natrieme. Potom na to nastrúhame čokoládu a ozdobíme mätou.