Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
kuracie prsia, petržlen, soľ, čierne korenie, Arborio, víno, tymián- čerstvý, voda, olivový olej, cibuľa, šampióny, dubáky, maslo
Pena z kuracích pŕs (rozmixuje mäso so smotanou, korenie, petržlen), na to kuracie
plátky, potierame opäť penou, znova plátky, rolujeme do suvidovanej rolády.
Postup:
Kuracie prsia si nakalibrujem, dám na to soľ, čierne korenie. Z odrezkov si urobím mäsovú motu. Do motu pridám tiež soľ, čierne korenie, petržlen. Keď som s tým hotový, rolujem do fólie. Začnem pripravovať rizoto: Cibuľový základ s tymianom, nalejem 2 deci vína, ryžu arborio, zalejem vodou, nechám variť. Urobím cibuľový základ s hríbmi, okorením soľou, čiernym korením. Keď mám hotovú ryžu, zmiešam ju s hríbovým základom. Pre krémovosť pridávam maslo.