
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
ryža, ghee maslo, cibuľa, cesnak, červená paprika, červená fazuľa, chilli, koriander čerstvý, paradajkový pasta, lúpané paradajky, mleté mäso, petržlenová vňať, kukurica, čerstvé oregano, červené víno, olivový olej, kmín, zázvor, soľ, korenie, worchesterová omáčka
Postup:
Dáme si uvariť ryžu na ghee masle. 10 minút varíme na strednom ohni. Potom 10 minúť na slabom, toto už podľa mňa nie je nutné točiť, tam sa s ryžou nič nerobí. Počas varenia ryže si pripravíme omáčku hlavného jedla. Nakrájame cibuľu, cesnak, červenú papriku a pomaly opekáme na olivovom oleji. Keď sa sfarbia do zlatista, cca 7 minút, podlejeme červeným vínom. Následne pridáme zvyšok ingrediencií. Paradajkovú pastu s trochou vody, lúpané paradajky, červenú fazuľu, koreniny. Varíme na miernom ohni. Tuto už tiež nemáme veľmi čo ďalej zaujímavé točiť, čiže to môže ísť na varič mimo záber.