Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Veľké mäsité paradajky
Bylinky: bazalka: koriander, tymian, petržlenový vňať
Zelenina: cesnak, cibuľa, pór
Ideálne čerstvý domáci chlieb
Olivový olej, balsamico, soľ a korenie
Postup:
Domáci chlieb nakrájame na tenké kúsky a opečiem na suchej panvičke. Zmes na bruschettu pripravíme nasledovne: Na zohriatom oleji opečieme v tomto poradí: cibuľu, pór a cesnak, paradajky nakrájame na rovnomerné kocky;, nasekáme bylinky, cibuľku a pór, bylinky a paradajky zmiešame s olejom, zmesou korenia a dosolíme, potrieme bruschettu strúčikom cesnaku a pridáme zmes, na tanieri dozdobme čerstvými bylinkami.