Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Mascarpone, ricotta, sladká smotana, smotana na varenie, kyslá smotana
Biela a čokoláda na varenie
Mix domácej keksovej mrveničky
Vajcia
Práškový cukor
Citróny a limetky
Jahodové a malinové pyré
Lyofilizované ovocie
Jedlé kvety a zelené bylinky
Postup:
Korpus:
Zmes rozdrvených domácich sušienok zmiešame s maslom,; štipkou soli, kôrou z citróna, pečieme na 175 cca desať minút.
Náplň:
Zmiešame a vyšľaháme si mascarpone, ricottu a kyslú smotanu, pridámree šľahačku a osladený sneh, plus vymiešané žĺtok s cukrom. Pridáme do formy ku korpusu a pokračujeme v pečenÍ cca 35 min.
Polevy:
Sú zmesou roztopenej čokolády, sladkej smotany a buď orieškovej pasty alebo mixu ovocia. Po vychladnutí koláč rozkrájame a namáčame v poleve, necháme prituhnúť, dozdobíme podľa vkusu a necháme tuhnúť.