
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
tekvicu hokaido
pomaranče
zázvor
vývar
datle
smotanu
koreniny
maslo
Postup na datľové pyré:
Uvaríme ďatle v pomarančovej štave, slúži len na potretie taniera ma dekoráciu, tekvicu ošúpeme a vyberieme jadierka, ktoré 5 minút pečieme v rúre, tak isto na dekoráciu z tekvice odrežeme pár kúskov, ktoré uvaríme vo vode, tak isto na dekoráciu a ešte z tekvice odrežeme tenké kúsky, ktoré opražíme v oleji a tým nám vzniknú tekvicové čipsy, tak isto na dekoráciu taniera, do hrnca dáme maslo, nakrájanú tekvicu a pridáme nakrájaný zázvor, zalejeme pomarančovou šťavou a kuracím vývarom, keď je tekvica mäkká, zalejeme smotanou, povaríme 5 minút a vymixujeme, prepasírujeme, hotovo.