Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
špaldová múka
olej
ghee
basmati ryža
soľ
kardamon
škorica
čierne korenie
kuracie mäso
škorica
bobkový list
kmín
cibuľa
zázvor
kurkuma
práškový koriander
korenie mix
špenát
kešu
paradajkový pretlak
cukor
smotana
indický syr
Placky:
Špaldovú múku vymiesime s vodou , ak sa lepí, pridáme trochu vody a oleja. Následne z nich vytvoríme guličky a necháme vykysnúť. Následne vytvarujeme placky, robíme ich na ghee masle na panvici
Ryža:
Dáme si uvariť ryžu Basmati, pričom do nej dávame soľ, kardamon, škoricu, čierne korenie.
Mäso:
Kuracie mäso narežeme na kocky. Urobíme si základ mäsa, do ktorého dám celé čierne korenie, škoricu a bobkový list, kmín a nakoniec cibuľu. Následne dávame mäso, potom zázvor, kurkumu, koriander v prášku, korenie mix Keď máme všetko spojené, pridávame špenát z konzervy a kešu omáčku. Kešu omáčka sú kešu oriešky rozdrvené/rozmixované s vodou, necháme variť.
Paneer butter masala:
Do ghee masla dáme bobkový list a zázvor, paradajkový pretlak, koriandrový prášok a korenie mix. Následne pridávame soľ, cukor, taktiež kešu omáčku, smotanu, indický syr nakrájaný na kocky