Bláznivé vystúpenie Batmana malo pokračovanie: Aha, čo vyvádzal v zákulisí!

Šou Česko Slovensko má talent odštartovala v utorok večer a už prvá epizóda bola plná zaujímavých vystúpení. Jedným z vrcholov úvodnej časti bol len 15-ročný Vašek, ktorý sa porotcom a divákom predviedol ako Batman.

Tínedžer Vašek Svoboda sa prišiel do šou Česko Slovensko má talent ukázať s tancom na notoricky známu skladbu Gangnam style, ktorú naspieval juhokórejský spevák a raper Psy. Súčasťou klipu bola choreografia, ktorá sa stala pre túto pesničku tak typická, ako bola kedysi Lambada, Macarena či Asereje. Školák však svoje vystúpenie ešte okorenil kostýmom Batmana. Za jeho snahu a schopnosť pobaviť porotu a divákov k slzám získal od Jakuba Prachařa, ako úplne prvý, novú cenu Zlatý Pátrovič. „Musím sa priznať, že túto tanečnú choreografiu trénoval dva týždne. So svojím výkonom som bol nadmieru spokojný. Spokojný som aj s hodnotením poroty. Bolo to v pohode. Hlavne, som rád, že mi Jakub Prachař dal túto sochu. Som mu vďačný. Doma si ju vystavím. Vždy, keď vstanem z postele, pozriem sa na ňu a poviem si: Áno, bol som v Talente!,“ povedal nadšený Vašek.

​Ambície tohto pubertiaka však siahajú naozaj ďaleko. Už teraz má totiž jasno v tom, čomu sa chce v živote venovať. „V budúcnosti by som chcel byť trochu veľmi slávny. Chcel by som byť nejaký šoumen. Či mi príde nejaká ponuka, to neviem, ale toto by som chcel robiť. Chcel by som byť herec, alebo šoumen. Čokoľvek v šoubiznise,“ vysvetlil.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent opäť v sobotu o 20:35 na JOJke!

Pripomeňte si toto vystúpenie v priloženom videu: