Jasmina Alagič sa zdôverila, kto financuje ich domácnosť: S Rytmusom v tom majú jasno!

Financie. Téma, o ktorej sa ľudia bavia veľmi opatrne. Zvlášť o tých vlastných. O to viac prekvapila manželka rapera Patrika Vrbovského. Jasmina Alagič totiž veľmi dopodrobna uviedla, kto čo v ich manželstve zaplatil v rámci majetku a ako riešia bežné výdavky!

Financie, najmä tie vo vzťahu či v manželstve, to je niečo, s čím si mnoho ľudí nevie rady. Kto má za čo a koľko platiť? Ako si to rozdeliť, aby to bolo fér? Bohužiaľ, na toto žiadne pravidlo neexistuje a jediný najlepší recept je sa rozumne dohovoriť k spokojnosti oboch v páre. To si tiež myslí moderátorka Jasmina Alagič! 

Tá oslovila fanúšikov na Instagrame, kde ju to zaujímalo. Ako páry riešia v živote peniaze? "Mňa také veci veľmi zaujímajú a nebudem len zvedavá, ale budem aj otvorená: My to máme tak, že všetky účty platí môj manžel, ostatné výdavky z väčšiny platím ja," napísala Jasmina a jej otvorenosť nebola týmto na konci. "Dovolenky, rozmary, potrebné a nepotrebné veci veľmi spontánne na striedačku, jednoducho toto vôbec neriešime. Nehnuteľnosti máme tak, že dom kúpil môj muž = ale je náš, chatu staviam ja za moje peniaze = ale je naša, byt sme kúpili spoločne a všetky ostatné investície sú rovnako spoločné,“ prezradila Jasmina Alagič.

Podnetom na to, aby na rovinu vybalila, ako to s Rytmusom ohľadom financií doma majú, jej malo byť video, v ktorom sa vraj dozvedela, že by manželia mali mať ideálne štyri bankové účty. „Účet, na ktorý sa vkladajú a odkiaľ sa platia všetky potrebné pravidelné účty, účet, kde obaja prispievajú každý mesiac sumou pre nich prijateľnou a je ich spoločným sporiacim účtom, a keď odtiaľ budú chcieť vyberať, potrebujú podpis toho druhého, takže manipulácia s týmito peniazmi je po rozhodnutí oboch, ďalej čisto jeho účet, kam si posiela peniaze pre svoje potešenie, a čisto jej účet na jej sny, rozmary, čokoľvek,“ poučila svoje sledujúce krásna moderátorka. Vidieť, že Jasmina v tom má jasno!