Jasmina Alagič by si na seba NIKDY neobliekla tieto kúsky: Všimli ste si, že ich nenosí?

V desiatom ročníku šou Česko Slovensko má talent sa v úlohe moderátorky opäť predstaví aj Jasmina Alagič. Balkánska kráska sa pred kamerami znovu predvedie v niekoľkých hviezdnych outfitoch, no jednu vec by ste na nej hľadali len márne. Rytmusova manželka totiž prezradila, čo by si na seba nikdy neobliekla!

Jasmina Alagič je živým príkladom toho, že ak je žena spokojná, ku kráse jej toho veľa netreba. Hoci vyzerá skvelo aj bez mejkapu a v teplákoch, pred kamery sa musí postaviť vždy dokonale upravená. Ako však prezradila v rozhovore pre čas.sk, v otázke svojej vizáže, účesov či outfitov nemá žiadne maniere.Nechávam to na ľudí, ktorým verím a ktorí sa tomu rozumejú. Stále hovorím, že každý by mal robiť to, čo vie a od čoho tu je. Ja som tu na to, aby som moderovala, takže vizáž nechávam Miňkovi Švingálovi, ktorému absolútne dôverujem. Vlasy Jankovi Molnárovi, styluje Sandrička, takže to je úplne skvelé. Sem-tam opatrne poviem niečo, že čo by sa k tomu v mojich očiach hodilo, ale dávam na ich názor,“ povedala Alagič.

Moderátorka si necháva poradiť aj pri outfitoch a zakaždým sú veľmi štýlové, rafinované a šik. Zaujímavosťou však je, že aj keď pred stylistami nepresadzuje svoj vkus, sú kúsky, ktoré by si na seba nikdy neobliekla. Neobliekam si moc vyzývavé veci, to o mne aj všetci vedia. Ale inak, ak je to pekné a zároveň ženské, elegantné, ale v nejakých mojich medziach, tak áno. Určite sa už stalo, že som na niečo povedala, že si to neoblečiem. Sú to práve také tie extrémne vyzývavé veci, ku ktorým ja nemám vzťah,“ vysvetlila Jasmina. Že k ukazovaniu metrov nahej kože či k módnemu provokovaniu má naozaj ďaleko, dokazujú aj snímky, ktoré pridáva na svoj profil na Instagrame. Len márne by ste tam hľadali fotku, na ktorej by jej niečo vykúkalo alebo nebezpečne dvíhalo tep. Nuž, to je dôkaz, že zaujať sa dá aj inak než nahotou. Čo poviete?