Nová porotkyňa šou Česko Slovensko má talent: Eva Burešová vracia úder neprajníkom!

Eva Burešová čelí lavíne nenávistných komentárov. Tentokrát sa do herečky a speváčky nevyberavo pustili útočníci schovaní medzi fanúšikmi kvôli jej porotcovaniu v šou Česko Slovensko má talent. Eva sa ale tentoraz s hejtermi vôbec nepárala!

Porotcovanie v talentovej šou pre Burešovú veľa znamená. Sama sa súťaže totiž zúčastnila v roku 2011 a prebojovala sa až do finále. Bola to súťaž Česko Slovensko má talent, ktorá naštartovala jej kariéru. "Vraciam sa na miesto činu, kde to všetko okolo mňa začalo. Teším sa na nové talenty a dúfam, že šou dám, čo mám. Za ten čas som nabrala veľa skúseností," teší sa do poroty obľúbenej talentovej šou Eva podľa českého Blesku. 

Úspech sa však neodpúšťa, Burešová tak kvôli novej pracovnej príležitosti musí čeliť drsnej lavíne nenávistných komentárov. Jeden z mužov napríklad na Instagrame speváčku osočil, že sa k porotcovaniu v Talente tzv. prefajčila. To Burešovú tak rozhnevalo, že neváhala a okamžite sa ostro ohradila. Nebála sa ani ohnať súdom. "Tak čo myslíte, potiahneme to na súd za urážku na cti, alebo sa pán alfa chytí za nos po zverejnení?" Napísala Eva a neváhala ani zdieľať útočníkov profil. "Koniec neviditeľnosti," pripísala ešte a od fanúšikov sa za to dočkala veľkého zastania. Muž sa zrejme zľakol a v ďalších nevyberavých poznámkach už nepokračoval!

Burešová má s hejtrami bohaté skúsenosti. Dlhé roky čelia veľkej kritike kvôli svojmu širokému úsmevu, pri ktorom vždy odhalila aj ďasná. "Nikdy som to nepochopila. Hovorila som si, že najdôležitejšie je, že vôbec mám dôvod sa smiať," napísala vtedy nešťastná speváčka. Neprajníci si nedávno vzali na paškál aj jej synov Nathaniela a Tristana Williama. Prekážalo im, že na nich speváčka odmala hovorí anglicky, aj keď žijú v Čechách. "A potom v obchode bude na predavačky hovoriť anglicky? Väčšina predavačiek anglicky nehovorí," rypol si jeden zo sledujúcich. Ani toto mu Burešová nenechala. "Taká typická česká vlastnosť. Potom títo ľudia idú na dovolenku a nevedia si objednať ani pivo," vrátila úder Eva. "Môj starší syn hovorí anglicky aj česky, a kedykoľvek je to potrebné, tak automaticky prepne. Takže pokiaľ mi niekto napíše, že si moje dieťa potom nebude môcť objednať jedlo, tak naozaj ten človek ukazuje na svoju obmedzenosť, nie na moju," uzavrela.