Predstavujeme vám piateho porotcu: Po rokoch sa do Talentu vracia TENTO známy muž!

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent sa opäť vracia na JOJku a to hneď s viacerými novinkami. Jednou z nich je aj zmena na porotcovskom poste. Po jedenástich rokoch sa totiž do najúspešnejšej talentovej šou vracia ikona českej televíznej scény!

Šou Česko Slovensko má talent prichádza tento rok na JOJku s úplne novým porotcovským zložením. Okrem Márie Čírovej a Evy Burešovej do kresla „kata“ zasadne aj moderátor Leoš Mareš. Spolu s Jarom Slávikom a Jakubom Prachařom bude patriť do stálej trojice, ktorú budeme môcť vidieť počas všetkých epizód.Po jedenástich rokoch sa vraciam do mojej obľúbenej šou – najväčšej talentovej šou na svete, ktorá mi kedysi prvýkrát v mojom živote ponúkla miesto v porote. Veľmi sa na návrat teším a ešte viac sa teším na svojich kolegov z poroty. Zatiaľ som mal tú česť iba s Jarom Slávikom. Za tých 11 rokov sa stalo veľa vecí a dúfam, že mne moje skúsenosti zo šoubiznisu pomôžu za porotcovským stolom a nesklamem divákov Česko Slovensko Má Talent,” povedal o účinkovaní v šou známy moderátor.

CSMT - Leos Mares Zdroj: TV JOJ

Prítomnosť Leoša Mareša v porote je veľkým prísľubom nielen pre divákov, ale aj pre samotných súťažiacich. Mareš je známy svojou schopnosťou rozpoznať skutočný talent a jeho charizmatické vystupovanie vždy pridá na dynamike každej šou. Jeho návrat je jednou z najväčších noviniek tejto sezóny a očakáva sa, že prinesie množstvo nezabudnuteľných momentov.