Moderátori Talentu sa na nakrúcaní odviazali: Jasmina a David, tento rok súťažíte aj vy?

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent sa na obrazovky televízie JOJ vráti už túto jeseň so svojou dvanástou sériou. Tešiť sa môžete na množstvo úžasných talentov, ale aj na obľúbenú porotu v osvieženom zložení a super moderátorov. Práve v týchto dňoch nakrúcame nové časti a podľa videí našich moderátorov je jasné, že sa máme na čo tešiť!

Šou Česko Slovensko má talent je už neodmysliteľnou súčasťou vysielania JOJky a roky sa teší veľkej obľube. Pred porotu i divákov sa rok čo rok vždy postavia neuveriteľné talenty, pri ktorých vystúpeniach doslova tajíme dych. A už na jeseň v tom budeme pokračovať! V týchto dňoch totiž nakrúcame už 12. ročník Talentu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

Okrem nezabudnuteľných momentov, vynikajúcej zábavy a šikovných ľudí sa môžete tešiť aj na moderátorskú dvojicu v zložení Jasmina Alagič a David Gránský. Obľúbená šou však prichádza s úplne novým porotcovským zložením, ktoré zaručene talent osvieži. Na scénu prichádzajú Leoš Mareš, Mária Čírová a Eva Burešová. Leoš Mareš sa stane súčasťou stálej poroty, Mária Čírová a Eva Burešová sa budú zase striedať s osvedčenými hviezdami poroty, Dianou Mórovou a Martou Jandovou. Chýbať, samozrejme, nebudú ani Jaro Slávik a Jakub Prachař. Na televíznych obrazovkách sa tak talentová porota ukáže v rôznych formáciách. Každá časť bude pre divákov iná a rôznorodá!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)