Jaro Slávik to povedal úplne otvorene: Budete prekvapení, TOTO si myslí o Slovákoch!

Známy porotca zo šou Česko Slovensko má talent a producent Jaro Slávik minulý rok na jeseň vydal knihu s názvom Talent. Počas tohtoročnej jari sa s ňou vybral na turné po slovenských mestách, kde odprezentoval hlavné myšlienky svojho diela. Navštívil rôzne kúty našej krajiny, v ktorých sa stretol s množstvom ľudí. A na základe toho prišiel so zaujímavým zistením o nás, Slovákoch.

Je neodmysliteľnou súčasťou obľúbenej šou Česko Slovensko má talent od jej začiatku. Okrem toho sa však celý život pohybuje v kreatívnom priemysle ako producent i hľadač talentov. Reč je o Jarovi Slávikovi, ktorý svoje bohaté skúsenosti z tejto oblasti využil a spísal do knižky s príznačným názvom Talent. Na svojom diele pracoval intenzívne desať mesiacov, no formovala sa v podstate celý jeho život. Jaro sa so svojou knižkou v uplynulých mesiacoch vybral na turné po slovenských mestách, v ktorých prevažne v knižniciach viedol besedy na tému: kreatívny priemysel.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaro Slavik (@slavikjaro)

Dovedna navštívil 35 miest a ako sám priznáva, nesmierne ho to obohatilo. Navyše, prišiel zo zaujímavým zistením o našom národe. „Bolo to pre mňa veľmi dôležité. Bol som na tridsiatich piatich besedách – so zlomenou nohou. Bol som na miestach, ktoré som chcel vidieť. Ktoré sú pre Bratislavčana vzdialené...Svidník, Dukelský priesmyk, Sabinov – miesto, kde sa natáčal Obchod na korze. Videl som fantastické veci, stretol som fantastických ľudí. Nie je to také zlé s nami, ako si myslíme. Ako sa to prezentuje ústami verejných činiteľov a taký ten katastrofizmus, ktorý sa komunikuje o nás Slovákoch. Sme lepší ľudia, ako si myslíme,“ povedal pre joj.sk na nakrúcaní Talentu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaro Slavik (@slavikjaro)

V Slávikovej knihe sa dočítate mnohé zaujímavosti zo zákulisia nakrúcania šou Česko Slovensko má talent, veľa pikošiek či postrehov o účinkujúcich, o porotcoch či o moderátoroch. Zároveň sa však dozviete veľa dôležitých a pútavých informácií o talente ako takom, o kreativite a zistíte, v čom spočíva tak často spomínaný recept na úspech v šoubiznise. „Mal som miesta, kde som mal dvakrát vypredané a bolo tam 150 ľudí za deň a mal som aj besedu v Brezovej, kde prišlo 6-7 ľudí a bolo to intímne. Bolo to úžasné v každom momente. Bavíš sa s ľuďmi, bavíš sa na rôzne témy,“ dodal s úsmevom.