Dojemné vyznanie Jakuba Prachařa: Slová, ktoré by chcela počuť každá žena!

Česká herečka severomacedónskeho pôvodu Sára Sandeva oslávila 27. narodeniny podľa svojho gusta. Prekvapením bolo verejné vyznanie od jej priateľa a známeho porotcu šou Česko Slovensko má talent - Jakuba Prachařa, ktorý svoje city málokedy dáva najavo.

Pôvabná Sára si svoj narodeninový deň užila po svojom. Podľa jej slov však nemohla byť spokojnejšia.

„Po nakrúcaní som išla za rodinou, do reštaurácie, kde sme mali večeru. Bol to taký moment tu a teraz. V krajine, kde som sa narodila. Pred 27 rokmi. S najkrajšou tortou. A ja som úplne spokojná a šťastná. A potom som sa celý deň dojímala. A zase si uvedomila, akých úžasných ľudí okolo seba mám. A to nie je samozrejmosť. Ďakujem tam hore za všetko. Som vďačná,“ pochválila sa herečka, ktorú milo prekvapil aj jej priateľ Jakub.

„Všetko najlepšie. Milujem ťa,“ napísal v macedónčine na svojom Instagram Prachař. Je to snáď prvýkrát, čo takto verejne vyznal lásku svojej mladšej partnerke.

Najkrajšou tortou myslela Sara kúsok pizze s horiacou sviečkou. Kráska, ktorej v žilách pulzuje macedónska krv, zbožňuje tradičnú kuchyňu zeme svojich koreňov.

Sandeva s Prachařom spolu žijú už tri roky, dokopy ich dal seriál Dvojka na zabitie, kde obaja hrajú. A ich vzťah podľa všetkého stále prekvitá.