Jasmina Alagič oslávila narodeniny opäť pri nakrúcaní Talentu: TOTO je jej najkrajší darček!

35. narodeniny oslávila Jasmina Alagič síce pracovne, no o to viac si to náročné nakrúcanie šou Česko Slovensko má talent užila!

Tradične, odkedy je Jasmina Alagič súčasťou Česko Slovensko má talent, oslavuje narodeniny na nakrúcaní. Nebolo tomu inak ani tento rok, kedy pre ňu štáb relácie pripravil drobné prekvapenie v podobe kvetov a gumených macíkov, ktoré kráska miluje. Nemá to inak ani s inými sladkosťami. Ako priznala v rozhovore, v zákulisí majú s Davidom Gránskym celý arzenál nezdravých pochutín, ktoré ich udržujú energických počas náročného večerného nakrúcania. Maškrtenie by ste na Jasmininej postave len ťažko badali, sama však priznáva, že by si rada na 35. narodeniny vstúpila do svedomia a začala sa stravovať o niečo zdravšie a cvičiť!

"Vy, keby ste videli, ako vyzerá naše pódium s Davidom. Tam sú všetky tie písmenká, veľká hviezda. Keby ste zazreli za tieto veci, sú tam bonboniéry, sladké vody, čokolády, pískacie lízanky," prezradila na seba a kolegu Jasmina. Uviedla, že je v živote veľmi vďačná za to všetko, čo má a nevie si predstaviť lepší darček ako samotný svoj život. "Každé moje narodeniny sú výnimočné. Volala som o polnoci s mojím mužom a hovorila som mu, že si neviem predstaviť krajšie 35. narodeniny. Som nohami na zemi. Som bohatá ľuďmi, okolím, prácou, to je pre mňa najviac," rozcítila sa Jasmina!

Na ČSMT sa môžete tešiť už čoskoro na obrazovkách TV JOJ!