Diana Mórová otvorene: Ľudí iritujem, nech mám na sebe hocičo!

Diana Mórová, známa slovenská herečka a ostrieľaná porotkyňa šou Česko Slovensko má talent, otvorene prehovorila o svojich skúsenostiach s verejnosťou. Podľa jej slov, nech vyzerá akokoľvek, ľudia ju často kritizujú a radia jej, čo by si mala dať na seba.

​Diana Mórová je známa pre svoju otvorenosť a priamy prístup. Aj keď by sa mohlo zdať, že s ňou už kritika vôbec nezatrasie, stále ju vníma a je si vedomá toho, čo si ľudia o nej myslia.

„Ľudia mi vždy hovoria, že keď som nenalíčená, aká som pekná. Lebo ja chodievam normálne nenalíčená, v cope, v rifliach, možno v nejakých šatočkách, keď je leto. Užívam si to, lebo ja som nalíčená takmer každý večer, keď hrám predstavenie, alebo niečo nakrúcam," povedala Diana v rozhovore pre TV JOJ.

Vo chvíľach, kedy na sebe nemusí mať tonu líčidiel, sa cíti slobodná. "Tak je prirodzené, že keď idem do obchodu, tak na sebe ten make-up nemám. Neviem čím to je, ale keď som neupravená, tak mi všetci hovoria, ako dobre vyzerám a ako mi to pristane," zasmiala sa obľúbená herečka. Ona má však na to iný názor.

"Ja sa pýtam, že prečo? Veď keď žena je nalíčená a upravená, tak je to pekné," hovorí otvorene. Na druhej strane, keď je nahodená do gala, ľudia ju zvyknú kritizovať.

"Ale keď som zas nalíčená, tak mi povedia, že to je moc. Pritom ja som sa na názor nikoho nepýtala. Iritujem ľudí, či som nalíčená, alebo nie,“ ozrejmila nakoniec.

Diana Mórová je známa nielen svojím hereckým talentom, ale aj odvahou hovoriť o veciach otvorene a bez pretvárky. Jej úprimnosť a schopnosť prijať kritiku s nadhľadom ju robí silnejšou a aj vďaka tomu prechádza svetom šoubiznisu oveľa jednoduchšie.