Vedeli ste, čo skrýva pod dlhými rukávmi? Eva Burešová má na tele slušnú zbierku tetovaní!

Pomaly, ale isto začína Eva Burešová prepadať kúzlu tetovania. Letné počasie si vyžiadalo úspornejší model a speváčka sa tak s radosťou pochválila malými tetovačkami, ktoré zdobia jej ruky.

Hovorí sa, že akonáhle človek začne s tetovaním, pri jednom obrázku na tele rozhodne neskončí. "Vášeň k ihlám s farbou"  tak pocítila Eva doslova na vlastnej koži. Ako spievajúca herečka či hrajúca speváčka si Burešová nemôže dovoliť poriadnu tetovačku cez celú ruku, takže si svoju "závislosť" kompenzuje aspoň mini obrázkami. "Slnko robí divy. A tiež sú konečne vidieť moje malé tetovačky, ktoré ma zdobia," pochválila sa Eva na sociálnych sieťach. 

Z fotiek je vidieť, že má speváčka vytetovaného malého motýlika, kvetinku a ďalšie drobnosti. Na zápästí má tiež v taliančine nápis "forza e coraggio", čo v preklade znamená "silu a odvahu". Vo svojej vášni tak rozhodne nekončí. "Po prvom tetovaní som sa prestala brať tak strašne vážne, a ak sa mi niečo páči, tak si to nechám vytetovať. Život je krátky a váhu prikladám po deťoch úplne iným veciam," vysvetlila Burešová svojim obdivovateľom, ako to má s tetovaním. Vzhľadom na to, že partner Přemek Forejt vyzerá ako pomaľované plátno, má doma Eva rozhodne podporu. Síce asi nedôjde do takého extrému ako jej partner, ktorý si naposledy nechal potetovať krk, ale čoskoro sa určite pochváli ďalšími malými tetovačkami!