Juraj Hnilica z Talentu sa oženil: Namiesto svadobnej hostiny vystrojil hudobný festival!

Slovenský spevák Juraj Hnilica, známy zo šou Česko Slovensko má talent, sa oženil! Svadobnú hostinu nahradil súkromným hudobným festivalom pre približne 200 hostí. To bola zábava!

Juraj Hnilica, obľúbený spevák a účastník šou Česko Slovensko má talent, prekvapil fanúšikov radostnou správou. Už je v chomúte! Za ženu si zobral dlhoročnú partnerku Lucku. Ich svadba bola nevšedná a originálna, keďže svadobnú hostinu premenil na súkromný hudobný festival.

View this post on Instagram

A post shared by Ján Marton (@janmarton)

O tejto krásnej novinke informoval Jurajov kolega Pavel "Hirax" Baričák: „Tretí vlk, Juraj od Hnilicov, mal obrad s Luckou, a neskôr sa konala nevšedná svadobná hostina - súkromný hudobný festival asi pre 200 ľudkov," napísal na Facebooku a pochválil sa, že sám na oslave zahral na gitere.

Hostina bola skvelým zážitkom nie len pre mladomanželov, ale pre všetkých zúčastnených. "Bola to asi najlepšia svadba akú som kedy zažil. Ďurikes a Lucy to mali vymyslené preparádne, bol to vlastne hudobný festival vo famóznej záhrade Slovenského národného múzea. Oddala ich Sofia a potom hrala Mirka Miškechová, Janko Marton a ja, Kaczi, Miško Kulich s Natálkou Klemanovou, TEAM Revival a Javorové husle," neskrýval nadšenie Baričák.

Krásnu nevestu dokonca čakalo prekvapnie. "A to by nebol Ďurikes, keby Lucy neprekvapil - prvý novomanželský taneček si strihli na pieseň, ktorú osobne zložil Lucinke," prezradil jeho známy. Talentovaný Juraj tak opäť dokázal svoj talent, veľký cit a vášeň pre umenie.