Jaro Slávik oslavuje okrúhle 50. narodeniny: Úprimné slová o svojom živote plné emócií!

Snívajú o tom mnohí, ale len hŕstke sa to podarí. Stať sa úspešným a robiť to, čo nás baví, na profesionálnej úrovni a získavať za to nielen príjem, ale aj uznanie, vôbec nie je jednoduché. Svoje o tom vie aj producent, promotér a porotca zo šou Česko Slovensko má talent – Jaro Slávik. Z jednoduchého chlapca z bratislavskej Petržalky sa prepracoval medzi najúspešnejšie slovenské osobnosti. Dnes oslavuje okrúhle 50. narodeniny a pri tej príležitosti sa rozrozprával o svojom živote.

Začínal ako skladník v hudobnom vydavateľstve a vo veku 21 rokov sa stal jeho najmladším riaditeľom. Má za sebou množstvo veľkých produkcií, objavil veľa talentov, ďalšie hľadá aj v šou Česko Slovensko má talent a popri tom všetkom stále pracuje na nejakých nových projektoch. Reč je o producentovi, promotérovi a porotcovi Jarovi Slávikovi. Zažil toľko vecí, že jeho príbeh je ako vystihnutý z filmu, on tvrdí, že už je natočený a volá sa Forrest Gump. Z jednoduchého chlapca z bratislavského sídliska Petržalka sa prepracoval na absolútny vrchol vo svojej brandži, on vraví, že mal len šťastie. „Ja budem mať nejaké narodeniny a som tak uvažoval, že to je ten moment, keď sa človek zastaví. Rovnako, ako keď som mal 16 alebo 17, tak aj dnes si uvedomujem absolútnu hodnotu, ktorú máme, a tou je čas. Vždy som sa snažil s tým časom narábať maximálne zodpovedne a vždy som sa snažil robiť dve tri veci priebežne, aby som ten čas maximalizoval. To mi ostalo,“ povedal pre joj.sk na nakrúcaní šou Česko Slovensko má talent.

​Tak ako každý z nás, aj Jaro zažil nielen vzostupy, ale aj pády. Nič z toho však neľutuje. Keby som mal možnosť začať od začiatku, aj s tými istými chybami, neváhal by som a išiel by som do toho. Ja som mal zatiaľ fantastický život. Mal som prúsery, mal som chyby, život ma prefackal miliónkrát a nič z toho neľutujem. Všetko bolo fantastické,“ vyznal sa s úsmevom. Možno by sa niekto opýtal, ako je možné, že nič negatívne zo svojho života neľutuje. On vraví, že všetko je to o našom prístupe k životu. „Základ šťastia je povedať si: jediné, čo vieš ovplyvniť, je tvoja hlava. To je stoicizmus. Tvoja myšlienka. A, keď si povieš, že život je zlý, napriek tomu, že si na zlatej ceste, tak je život zlý. Ja mám pocit, že žijem jeden z najlepších možných životov, aké sa kedy mohli udiať. A neváhal by som ho prežiť ešte raz, keby sa dalo. Lebo života nikdy nie je dosť,“ dodal.

Jarovi Slávikovi želáme k okrúhlym 50. narodeninám všetko najlepšie!

Tagy: Jaro Slávik