Eva Burešová po 13 rokoch v nezabudnuteľných šatách z ČSMT: Poriadne ubrala na dĺžke!

Kto by si nepamätal prvý výstup Evy Burešovej na verejnosti, keď zažiarila na pódiu šou Česko Slovensko má talent v roku 2011 s pesničkou od Beyoncé - a od porotcov zožala takmer až výsmech kvôli šatám, čo si vtedy obliekla? Tak teraz sa história opakuje. Eva tie šaty stále má!

Pred neskutočnými trinástimi rokmi sa mladučká Eva Burešová objavila v Česko Slovensko má talent a všetkých odzbrojila hlasom ako zvon. Vtedy si obliekla leopardie šatôčky, ktoré sa stali terčom posmešných komentárov porotcov Martina Dejdara a Jara Slávika. Potom, čo neskutočným spôsobom odspievala pieseň Listen, sa však tento prísny porotca kajal. "Váš hlas môže byť oblečený v čomkoľvek, leopardie šaty vám fakt pristanú," sypal si popol na hlavu. "Ospravedlňujem sa vám za svoje hrubiánske správanie, moji známi ma už poznajú, vy si zvyknete," zaznelo z úst kata. 

Tieto šatôčky ale teraz Eva znova vytiahla zo svojho šatníka. "Dneska natáčam Česko Slovensko má talent a mám takú dilemu, premýšľam, čo si vziať na seba. Tak ja neviem, čo myslíte?" Pýtala sa na Instagrame svojich priaznivcov - a látka s leopardím vzorom sa opäť ocitla na scéne. "Prinesie mi to šťastie? Stále mi sadnú, aj po trinástich rokoch," smiala sa. Za to množstvo rokov sa toho v jej živote dosť zmenilo - získala obrovskú popularitu vďaka mnohým seriálom, v rokoch 2021 a 2022 získala 3. miesto v Českom slávikovi, a tiež sa stala dvojnásobnou mamičkou!

Nakoniec sa však rozhodla pre síce trochu iný model, ale ako sama zdôraznila, leopardí motív na nich zostal rovnaký. Dlhé šaty, vtedy doplnené opaskom, sa rozhodla vymeniť za slušivé mini, v ktorých vyniká jej veľmi štíhla postavička aj nekonečne dlhé nôžky. Stále jej to ale náramne pristane. Jedinú zmenu, ktorú aj jej fanúšikovia zaznamenali a v komentároch zmienili, bolo to, že sa počas tej doby z nesmelého dievčatka stala zmyselná, dospelá žena!

Zdroj: Instagram, Blesk.cz