Mária Čírová otvorene o svojej novej práci: TOTO pre ňu znamená porotcovanie v Talente!

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent sa opäť vracia na JOJku a to hneď s viacerými novinkami. Jednou z nich sú aj zmeny na porotcovskom poste. Po boku ostrieľaných „katov“ sa po prvý raz objaví aj úspešná a obľúbená speváčka Mária Čírová. Ako prijala túto ponuku a čo pre ňu znamená fakt, že môže rozhodovať o budúcnosti účinkujúcich?

V dvanástej sérii šou Česko Slovensko má talent sa môžete tešiť na nezabudnuteľné momenty, vynikajúcu zábavu a šikovných ľudí zo Slovenska, z Česka, ale aj z iných krajín. Týmto všetkým nás budú sprevádzať moderátori Jasmina Alagič a David Gránský. O osude účinkujúcich bude ako vždy rozhodovať porota. Jej zloženie sa tento rok bude meniť z epizódy na epizódu a v jednotlivých kreslách sa okrem stabilných porotcov Jara Slávika, Jakuba Prachařa a Leoša Mareša predvedú aj Marta Jandová, Diana Mórová, Eva Burešová a Mária Čírová.Musím sa priznať, že sa nesmierne teším na túto novú výzvu, ktorá mi prišla do života. Ďakujem za pozvanie. Teším sa, že môžem byť súčasťou tých úžasných ľudí, pri ktorých budem sedieť a, že budeme spoločne sledovať fantastické talenty. Som na všetkých veľmi zvedavá,“ povedala Čírová pre joj.sk na nakrúcaní Talentu.

Rolu porotkyne vníma speváčka veľmi zodpovedne. Prijala som túto ponuku naozaj s veľkou pokorou a láskou k tomu, čo robím. Ja sama používam veľmi rada taký hešteg: rob, čo miluješ, miluj, čo robíš. Ešte by som k tomu doplnila do zátvorky – celým svojím srdcom. Tak verím, že budem príjemným obohatením tej poroty,“ nádeja sa. Mária je známa ako dobrosrdečný a veľmi prajný človek. Tieto vlastnosti plánuje využiť aj pri hodnotení súťažiacich. „Teším sa, že som bola odmalička vedená a vychovaná k tomu, že praj a potom uvidíš, že ten tvoj život bude krásnym rozkvetom. Vnímam to na sebe a na svojej ceste. Ďakujem za môjho manžela, za moje milované tri deti, za to, že môžem robiť to, čo ma baví a, že je to obohatením pre mnohé životy. Pre ľudí, ktorí chodia na koncerty. Vážim si to, veľmi,“ dodala s úsmevom.