Porotkyňa Talentu Marta Jandová: Rockerku na pláži nenájdete, leto trávi v horách!

Populárna speváčka a dlhoročná porotkyňa šou Česko Slovensko má talent Marta Jandová si počas týchto mesiacov, podobne ako ostatní, užíva dlhé letné dni a teplé počasie. Ak by ste si však mysleli, že hodiny trávi nalepená ku knižke na pláži, opak je pravdou. Obľúbená rockerka sa radšej chodí schladiť do hôr.

Marta svoj voľný čas využíva na aktivity, ktoré ju napĺňajú a umožňujú jej relaxovať. "Som skôr taký teniskový typ, ktorý behá od rána do večera. Starám sa o svoju rodinu, venčím psíky, každý deň mám rádio a až večer sa zo mňa stáva rocková speváčka," prezradila Marta s úsmevom pre TV JOJ.

"Snažím sa robiť len to, čo ma baví, čo je často spojené s cestovaním. Keď som doma, tak mi najviac vyhovuje byť vo voľnom oblečení a nenalíčená," dodala.

Toto leto trávi spolu s manželom a dcérou v Alpách, kde sa venujú turistike a pobytu v prírode. "Máme radi hory, spacáky a chodenie na prechádzky. Inak budeme na chate. Ja sa chcem venovať rôznym koníčkom, mám niekoľko kurzov, ktoré som dostala k rôznym narodeninám. Napríklad grafický kurz, kurz kreslenia a fotenia," pokračovala speváčka.

View this post on Instagram

A post shared by Jaro Slavik (@slavikjaro)

Zdá sa, že hory sa stali obľúbeným miestom celej rodiny. "Manžel miluje hory a ja sa prispôsobujem. Vďaka tomu som zistila, že hory sú naozaj krásne aj v lete," uviedla Marta.

Napriek tomu, že jej srdce patrí horám, myslí aj na svoju dcéru. "Kvôli mojej dcére rozmýšľam, že na pár dní pôjdeme k moru. Bude to taká dámska jazda, nohy v piesku, kúpanie v bazéne a more," uzavrela Marta, čím odhalila, že jej letné dni sú pre ňu pestré, plné zážitkov a pohody.