Diana Mórová, porotkyňa Talentu, išla donaha: Sexi aj po päťdesiatke!

Sebavedomá a odvážna Diana Mórová, ktorá je dlhoročnou súčasťou šou Česko Slovensko má talent dokazuje, že vek je len číslo. V novom českom seriáli sa totiž ukázala úplne nahá. Aj keď tieto zábery vyvolali rozruch, štíhlu postavičku by jej mohli závidieť aj oveľa mladšie ročníky.

Diana Mórová, charizmatická slovenská herečka, známa svojimi početnými úlohami v Slovenskom národnom divadle, znovu prekvapila svojich fanúšikov. V novom českom seriáli Jedna rodina sa zhostila roly doktorky Beáty Horváthovej, v ktorej sa objavila úplne nahá v saune.

CSMT 11 - Jakub Prachar, Diana Morova, Marian Cekovsky Ceky Čeky si počas svojho porotcovania nebude všímať len hudobníkov, ale každého, kto má skutočný talent. Zdroj: TV JOJ

Tento odvážny Dianin krok vo veku 54 rokov dokazuje jej nesmierne sebavedomie a profesionalitu. Mórová už v minulosti prijala podobné výzvy a opätovne ukázala, že odvaha a elegancia idú ruka v ruke.

Umelkyňa nepatrí k tým, ktoré by sa pred kamerami hanbili. V niektorých snímkach sa už ukázala v celej svojej kráse. Urobila tak napríklad vo filmoch Kuře melancholik (1999), Tango s komármi (2009), Praha očima (1999), Sviňa (2020) či v päťdielnom seriáli Štúrovci (1991). No a kto by bol povedal, že sa vyzlečie pred kamerami aj v roku 2024.

Herečka, ktorá sa stala ikonou slovenskej filmovej a divadelnej scény, sa nikdy nebála posúvať svoje hranice. Diana Mórová nám všetkým pripomína, že sebavedomie a sebaláska sú dôležité v každom veku.