Rodinná akcia nie je bez hádky: Jandovci sa posekali kvôli garden párty, dôvod vás dostane!

Košeľa s divokými kvetinovými vzormi, čelenky aj vence na krk. To všetko a v poriadne pestrofarebnom prevedení bolo vidieť na tohtoročnej tradičnej záhradnej párty Petra Jandu. Téma večierka a s ním spojený dress code totiž boli v téme Havaj. Pritom to tak ale vôbec nemuselo dopadnúť!

"Téma je tento rok Havaj. Aj keď sme veľa bojovali s otcom. My sme totiž chceli Vianoce. Hovorili sme, že by bolo veľmi vtipné oslavovať v lete Vianoce. Hrali by sa tu koledy, smreky by mali vianočné ozdoby. Otec ale chcel Havaj. A nakoniec mu musím dať za pravdu, pretože je to krásne a farebné," nechala Marta Jandová nahliadnuť český Blesk do príprav tradičnej letnej záhradnej veselice. "Nie som síce praktizujúci kresťan, ale som kresťan a mám pocit, že sviatky ako sú Vianoce, sú posvätné. Na tie sa nemá siahať," vysvetlil Petr Janda, prečo zatrhol tému Vianoc. A dôvod mal rocker ešte jeden, o niečo menej spirituálny. "Už som to raz zažil a bolo mi z toho trápne," zaspomínal spevák na akciu, ktorú sa pred pár rokmi rozhodli zorganizovať štamgasti v miestnej krčme.

"Ja si Vianoce presadím, raz jednoducho budú," vyhlásila s istotou Alice Jandová, ktorú paradox vianočných sviatkov v lete veľmi láka. A ak by jej vízia došla naplneniu, nešlo by vraj o klasické české Vianoce, ale tie ľahko prehnané americké. "Je to pekné na výzdobu, je to nápadité. Mám pocit, že Havaj robí každý," povzdychla si manželka frontmana Olympicu. Čo sa týka outfitu, tento rok k nemu Marta Jandová pristúpila inak ako v predchádzajúcich rokoch. "Normálne si chodievam niečo požičiavať, aby som bola krásna. Tento rok som zistila, že mám asi pätnásť rokov starú sukňu s kvetmi a k tej som si vzala košeľu. Takže nič špeciálne," zhodnotila ľahko sebakriticky speváčka, ktorá ale nezabudla outfit doplniť tradičnou havajskou kvetinovou čelenkou aj vencom. "Tie nám všetkým objednala moja sestra Rozárka," prezradila s úsmevom. Petr Janda, spokojný, že si presadil svoje, si svoj outfit patrične užil. K havajskej košeli s tradičným vzorom si obliekol aj pestrofarebné ponožky. Na košele s kvetinovými vzormi stavila väčšina VIP hostí!  

Zdroj: Blesk