Leoš Mareš sa do Talentu vrátil po 11 rokoch: Z TOHTO mal pred nakrúcaním veľké obavy!

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent sa na jeseň opäť vráti na JOJku a to hneď s viacerými novinkami. Jednou z nich je aj zmena na porotcovskom poste. Po jedenástich rokoch sa totiž do najúspešnejšej talentovej šou vráti ikona českej televíznej scény – Leoš Mareš. Hoci je ostrieľaným moderátorom, priznal, že pred prvou klapkou cítil poriadnu nervozitu!

V živote i v kreatívnom priemysle platí, že návraty bývajú niekedy oveľa ťažšie ako úplne nové začiatky. Svoje o tom vie aj moderátor Leoš Mareš, ktorý sa tento rok vrátil do poroty šou Česko Slovensko má talent po dlhých jedenástich rokoch.Musím povedať, že nervozitu som pociťoval najmä včera. Teraz sa ešte nedostavila, pretože klapka je až za pár hodín. Ale teraz som stretol v šatni aj Jakuba Prachařa a ten mi povedal veľmi peknú myšlienku, ktorá je pravdivá. Že vždy pred nakrúcaním má človek pocit, že čo tam budeme hovoriť. Nemáte nič pripravené a myslíte si, že to bude trápne. Ale potom sa to rozbehne a vždy sa to stane. Niečo proste príde. Takže, nervozitu cítim, ale verím, že vždy to nejako dopadlo a dopadne to zase,“ povedal v rozhovore pre joj.sk.

CSMT 12 - porota Zdroj: TV JOJ

​Okrem nervozity či obáv však cítil aj obrovskú radosť a nadšenie. Hodnotiť výkony šikovných ľudí a môcť tak rozhodnúť o ich budúcnosti, je totiž veľkou výsadou. „Cítim sa šťastný, že som tu a dostal som to pozvanie. Veľmi rád som ho prijal, pretože talentové súťaže sú obľúbenou súčasťou šoubiznisu a byť v porote je tá najlepšia pozícia. Som tu ako na dovolenke, ktorú som si vysníval. Také Maledivy televízneho šoubiznisu,“ dodal s úsmevom.