Krvavá nehoda Marty Jandovej: Všetky plány na leto sú pre ňu zmarené!

Česká speváčka a porotkyňa šou Česko Slovensko má talent Marta Jandová už s behaním po horách na toto leto asi skončila. Mala totiž nepríjemnú nehodu, kvôli ktorej skončila v nemocnici. No a výsledkom je drsná zlomenina!

Známa Češka bola práve na ceste z pracovného fotenia, keď sa jej stala nepríjemná nehoda. "Hneď po fotení som zakopla vonku o zvláštny obrubník a spadla som na cestu. Bohužiaľ, vstávalo sa mi ťažko a po pár pokusoch o chôdzu sme radšej išli na pohotovosť,“ informovala svojich fanúšikov na sociálnej sieti Instagram. No a lekári pre ňu nemali dobré správy.

"Žiaľ, mám zlomenú kosť v nohe a po zvyšok prázdnin budem skôr v tejto polohe. No, je to naprd, ale mohlo to byť aj horšie. Stávajú sa tieto veci len tak alebo sa mám nad sebou zamyslieť?," pýtala sa nešťastná Jandová, ktorá do príbehov zverejnila aj viac fotiek - záber krvavej oškretej nohy, aj röntgenový snímok, ktorý zachytáva jej fraktúru. 

Tento nepríjemný úraz jej tak celkom prekazil nadšené plány na toto leto, ktoré nám len pred nedávnom spomínala. "Kvôli mojej dcére rozmýšľam, že na pár dní pôjdeme k moru. Bude to taká dámska jazda, nohy v piesku, kúpanie v bazéne a more," povedala Marta pred pár týždňami, keď ešte netušila, aký osud ju postihne.