Adéle Řezáčovej z Talentu ide karta: Novú skladbu vytvorila s pomocou Jara Slávika!

Prihlásiť sa do najúspešnejšej talentovej šou Česko Slovensko má talent sa vyplatí! Len z minulého ročníku vzišlo hneď niekoľko umelcov, ktorým sa darí aj po skončení živých prenosov. Dôkazom je mladá speváčka Adéla, ktorá porotu a divákov očarila originálnou piesňou. A teraz vydáva svoje prvotiny, ktoré vznikli v profesionálnom štúdiu.

Keď sa minulý rok na kastingu postavila pred porotu mladunká Adéla Řezáčová, pôsobila veľmi krehko. V rozhovore prezradila, že sa vo voľných chvíľach sa venuje skladaniu vlastných piesní a spevu. Len čo zaspievala prvé tóny, celá porota bola na mäkko. Nežná Adéla sa nakoniec prebojovala až do samotného finále, kde predviedla ďalšiu originálnu pieseň.

Aj keď Talent nevyhrala, darí sa jej aj naďalej. Blondínka v súčasnosti stále tvorí a len pred pár dňami predstavila svoju novú skladbu s názvom Origami. Tento hudobný počin vytvorila v spolupráci s porotcom Jarom Slávikom, o ktorom je známe, že má talenty jednoducho čuch. 

V Adélin potenciál veril od prvého momentu, ako ju zbadal v súťaži. No a prešiel necelý rok, a už mladučkej speváčke pomáha, aby sa jej kariéra rozbehla. "Ja a Jaro slávik sme na tom pekne makali, tak sa tešíme na to, ako sa vám bude pieseň Origami páčiť," napísala krehká umelkyňa ku videu na Instagrame, kde ukázala, ako pieseň vznikala.

View this post on Instagram

A post shared by ADUSHA (@adusha_music)

Tagy: Talent