Darí sa jej vo všetkom, na čo siahne: Mária Čírová prezradila svoj recept na úspech!

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent sa opäť vracia na JOJku a to hneď s viacerými novinkami. Jednou z nich sú aj zmeny na porotcovskom poste. Po boku ostrieľaných „katov“ sa po prvý raz objaví aj úspešná a obľúbená speváčka Mária Čírová. Sympatickej blondínke „ide karta“ v osobnom i pracovnom živote a občas by sa mohlo zdať, že je narodená pod šťastnou hviezdou. Je to naozaj tak, že sa sa jej darí vo všetkom, na čo siahne alebo je za tým niečo iné?

V šou Česko Slovensko má talent bude o osude účinkujúcich ako vždy rozhodovať porota. Jej súčasťou bude tento rok aj úspešná speváčka Mária Čírová. Vždy srší optimizmom, darí sa jej vo všetkom na čo siahne, až by sa mohlo zdať, že sa skrátka narodila pod šťastnou hviezdou a celý jej život plynie ako po masle. Blondínka však priznala, že to vôbec nie je tak, ako sa zdá. „Ľudia by možno veľmi radi okomentovali môj život tým, že: Ona je narodená pod šťastnou hviezdou. Ale je to len určitá výhovorka tých, ktorým sa možno až tak nechce na svojom živote popracovať. Lebo ja si pamätám tie svoje momenty, rozhodnutia, kedy som sa mohla stať obeťou systému a obeťou svojho života. Myslím si, že ľudia, ktorí sú na výslní, ktorí pôsobia dojmom, že sú silní ľudia, odvážni, tak si prešli veľkými a ťažkými vecami. Ja tiež nie som výnimkou, že by som mohla tvrdiť, že som narodená pod šťastnou hviezdou a celý môj život je len o radosti a šťastí. Aj ja zažívam často ťažké situácie, ťažké výzvy, aj si poplačem. Ale...aj keď tie slzy potečú, tak si ich utriem, zahodím za seba, odpustím a idem ďalej. Odpustenie je na mojej ceste veľká vec. Asi aj vďaka tomu som taká, aká som, tým, kým som. Keď sa na seba pozriem do zrkadla, tak si poviem, že: Som za to fakt vďačná,“ povedala pre joj.sk počas nakrúcania Talentu.

Tak ako my všetci, aj Mária často zažíva situácie, keď nevie, ako sa má rozhodnúť. Pomáha jej naozaj zaujímavý a nevšedný mechanizmus. „Čo ma nesie v živote, je pocit, jedného dňa budeme sedieť na tej lavičke pred svojím domom, či sa nám to páči alebo nie, budeme mať 70 rokov, 80, 90, ak Boh dá a budeme spomínať na ten život, ktorý žijeme práve teraz. Keď aj ja mám tie svoje ťažké momenty, rozhodovanie sa, či idem doprava, doľava, rovno, postojím, tak si vždy seba predstavím ako starú babičku, ktorá sedí na tej lavičke. Hovorí si: Mohla som zobrať to porotcovanie v Talente. Mohla som si to užiť. Prečo som to neurobila? Vráťte ma späť, chcem tam sedieť! Tak som tu,“ dodala s úsmevom.

Aký je Máriin recept na úspech? Pozrite si celý rozhovor vo videu HORE!