Nová porotkyňa Talentu Eva Burešová prehovorila o súkromí: Tri roky prežíva nočnú moru!

Eva Burešová, talentovaná česká herečka a speváčka sa už čoskoro predstaví ako nová porotkyňa v šou Česko Slovensko má talent. Večne usmiata brunetka sa však v programe eXtra Host zverila, že už tri roky čelí v súkromí ozajstnej nočnej more. Aj keď sa snaží, nevie to zastaviť. Čo útla brunetka prežíva?

Zdroj: TV JOJ

​Krásna umelkyňa otvorene prehovorila o tom, že musí riešiť poriadne otravného fanúšika, ktorého správanie je na hranici zákona. Speváčka je totiž obeťou stalkingu. "Už to intenzívne prežívam tri roky," zverila sa v programe eXtra Host Burešová s tým, že ako verejne známa osobnosť s danou situáciou nevie nič urobiť.

"Nechcem to riešiť verejne, ale tie zákony sú v týchto veciach postavené blbo," vysvetlila. Fanúšik, ktorý sa do Burešovej platonicky zamiloval, sa ju vraj snaží vyhľadávať na všetkých divadelných predstaveniach, kde vystupuje. Rovnako tak robí aj na jej koncertoch.

"Začalo to nevinne pred troma rokmi, a teraz je z toho úplne blázinec. Už ma to trošku začalo ovplyvňovať v práci, pretože keď toho človeka zakaždým vidíte v prvom rade, tak to nie je príjemné," povedala zdesene.

Eva však dúfa, že jej nehrozí reálne nebezpečenstvo. No extrémne otravný fanúšik jej už poriadne lezie na nervy. "Strach nemám, ale som z toho otrávená," povzdychla si kráska, ktorú už čoskoro uvidíte na obrazovkách TV JOJ ako porotkyňu Talentu.